Ajankohtaiset tiedotteet

<< Palaa

Tamperelaisten seurojen Kauppaseura, Teknillinen Seura, Ammattiklubi ja Suomalainen Klubi viimekesäinen yhteistyö- ja hyväntekeväisyystapahtuma "Neljän Seuran Soutu" soudetaan jälleen lauantaina, tulevan kesäkuun 11. päivä.  Tällä kerralla nimenä on "Seurojen Soutu" ja väylänä upea vesireitti Ruoveden kirkonkylästä Muroleen kanavalle, noin 30 km mittainen rupeama hienointa pohjois-hämäläistä sisävesimaailmaa.

 

Viimevuotisen neljän seuran lisäksi on mukaan haastettu Svenska Klubben, Aamulehti, Tampereen kaupunki ja Pirkanmaan Yrittäjät.

 

Ruovedeltä lähdettyään "Amiraali" Kale Sipin johtama laivue poikkeaa Jäminkipohjaan Pekkalan kartanoon keittolounaalle ja kuulemaan esityksen kartanon eilisestä ja tästä päivästä.  Samassa yhteydessä luovutetaan "laivanvarustajilta" koottu hyväntekeväisyyslahjoitus saajilleen.  Matka jatkuu edelleen Muroleen kanavalle, jossa kaikki 120 soutajaa vaihtavat kulkuvälinettä ja tulevat Tarjanteella Muroleesta Tampereelle.

 

Varsinaisen soudun rinnalla tehdään ennen kaikkea soutajien perheenjäsenille tarkoitettu perheohjelma, jonka osanottajat ovat mukana Pekkalan tapahtumissa ja jatkavat sen jälkeen Mänttä-Vilppulaan tutustumaan Serlachiuksen Gösta-museon upeisiin ajankohtaisnäyttelyihin MARK, Taiteen tähtitaivaat sekä Feminiininen sensibiliteetti.  Ja toki muihinkin talon taideteoksiin.

Julkaistu 19.04.2016