Tapahtumien muistiot

<< Palaa
21

Photo


Gastronominen kerho kävi nautiskelemassa helmikuisia blinejä Kauppaseurassa.

Aluksi Kauppaseuran puheenjohtaja ja itsekin gastrokerhon jäsen Teuvo Vastamäki

toivotti kaikki tervetulleiksi perinteisen kuohuviinin kera. Seuraavaksi Jorma Salovaara

toi puheenjohtaja Kalevi Nikkilän terveiset ja kertoili hieman blinien historiasta, erilaisista

valmistustavoista ja blinien lisukkeista.

Sitten päästiin pääasiaan eli bliniaterialle. Lisukkeina meille tarjoiltiin siian- ja kirjolohenmätiä, hienonnettua sipulia ja smetanaa ja tietenkin voisulaa. Palan painikkeena saatiin Marskin ryyppy,

jota ryyditettiin muutamalla reippaalla laululla. Ruokajuomana oli tarjolla Riesling-tyyppinen valkoviini.

Blinejä nautittiin kaksi kierrosta ja yleinen toteamus kuului olevan, että tämä määrä kaikkia tyydyttävä.

Tilaisuus, johon osallistui 21 kerhon jäsentä, oli kaiken kaikkiaan onnistunut gastronominen elämys ja siitä vielä kiitokset Kauppaseuran väelle.


BLINEJÄ NAUTTIMASSABLINEJÄ NAUTTIMASSA