Tapahtumien muistiot

<< Palaa
14

GASTROKERHON RAPUILTA 

Kerhon ensimmäinen rapuilta pidettiin tiistaina 14.8. 2018  Tampereen Poliisien Majarannassa Hervantajärven rannalla.

Vaikka varsinainen rapuilta alkoi vasta klo 17, majan yhteydessä oleva sauna oli lämpinänä halukkaille saunojille ja uijille klo 15 lähtien ja vajaa puoli tusinaa saunojaa totesivat saunan olleen mainion ja järven veden uintilämpöistä.

Ravut, joita oli varattu meille 22 osallistujalle kooltaan 11 + cm  250 kpl, oli aitolahtelainen Eero Einola pyydystänyt Näsijärvestä ja myös keittänyt meitä varten.

Aluksi nautimme perinteiset kuoharit.

Seuraavaksi siirryimme pöydän ääreen valmistautumaan  ravunsyöntiin siten, että puheenjohtajamme Kalevi Nikkilä oli valmistanut meille maittavan tattikeiton itse poimimistaan sienistä.

Sitten olikin vuorossa illan kohokohta, jolloin pöytään kannettiin viisi isoa vadillista houkuttelevan punaisia rapuja runsaan kruunutillin kera. Perinteisesti tarjottiin rapujen kanssa paahtoleipää, voita ja tilliä.

Ruokajuomina saimme snapsina Koskenkorvaa, kuivaa valkoviiniä ja olutta

Rapuja nautittiin tietenkin monien juomalaulujen kera ja tässä opastajinamme toimivat ansiokkaasti teekkarijäsenemme muiden yhtyessä riemulla lauluihin kykyjensä mukaan.

Kaiken kaikkiaan totesimme, että ilta oli todella onnistunut ja useammastakin suusta kuului toive uudesta rapuillasta ensi vuonna.


GASTROKERHON RAPUILTAGASTROKERHON RAPUILTAGASTROKERHON RAPUILTAGASTROKERHON RAPUILTAGASTROKERHON RAPUILTA