Tapahtumien muistiot

<< Palaa
20


Photo

Kerho kokoontui Marttalassa 20.2.2019 tällä kerralla valmistamaan ja nauttimaan keittoja.

Kerhon omista jäsenistä löytyi ohjaajat tätäkin kokkausta varten.

Eeva-Kaisa Mäkisen ryhmä valmisti alkuruoaksi mustajuurikeiton.

Teuvo Vastamäen joukkue puolestaan loihti, pääraaka-aineenaan kolme erilaista sipulilajia, sipulikeiton,

joka nautittiin väliruokana.

Ja pääruoaksi nautitun tulisen kalakeiton toteutti puolestaan Raija Nikkilän luotsaama ryhmä.

Tilaisuuden juomina olivat perinteisenä kuoharina prosecco ja ruokajuomina Gentil Hugel 2016 valkoviini ja Tomasi Valpolicella 2017 punaviini.

Kokkaukseen osallistui 15 kerhon jäsentä.

Kerhon kaikille jäsenille lähetetään valmistettujen keittojen reseptit.



GASTROKERHON KOLMEN KEITON ILTAGASTROKERHON KOLMEN KEITON ILTAGASTROKERHON KOLMEN KEITON ILTAGASTROKERHON KOLMEN KEITON ILTAGASTROKERHON KOLMEN KEITON ILTA